Home Coaching Business Coaching

Business Coaching

25 september 2017

Business-coaching helpt jou als ondernemer met groeien en ontwikkelen naar nieuwe resultaten. Van een beter of aanvullend verdien-model, tot het beter bereiken van jouw klanten en doelgroepen, effectievere samenwerking met jouw team of een optimalisatie in jouw inkoop.

Business Coaching                                                                                              

De gemiddelde ondernemer werkt veel uren “in en aan” zijn of haar bedrijf. Om nieuwe uitkomsten te creëren, in te spelen op alle (online) ontwikkelingen worden vaak “losse” adviezen of bureaus ingezet.

Een goede sessie business coaching kan jou helpen om jouw huidige bedrijf en verdienmodel eens goed onder de loep te nemen, jouw focus, hetgeen wat je het liefste doet versus jouw huidige klanten en uitkomsten. Matcht alles nog wel? Of is het tijd om een aantal zaken te veranderen? Je verdienmodel eens goed door te rekenen? Je inkoop anders aan te pakken? Jouw huidige klanten beter te informeren over al je diensten of producten? Of nieuwe doelgroepen te bereiken? Matcht jouw marketing nog wel met waar jouw doelgroepen zijn en hoe je hen kan bereiken? Heb jij al jouw aanvullende plannen en wensen al uitgevoerd? Of is er nog iets dat je heeft weerhouden daarvan?

Jezelf trakteren op een ééndaagse business coaching kan jezelf veel losse flodder aankopen en frustraties over tijd en verkeerde keuzes voorkomen. En vanuit een goede basis kun jij je vervolgstap maken als ondernemer om je nieuwe plannen op te pakken en uit te voeren!

Een 1-op-1 business-coaching-sessie bestaat uit:‚Äč

  • Jouw huidige bedrijf, producten, diensten en klanten in kaart brengen.
  • Jouw wensen en doelen als ondernemer.
  • Een SMART plan om te benoemen wat te behouden en beter te laten zien aan de buitenwereld.
  • Een plan voor aanvullende of nieuwe verdiensten.
  • Aanvullend sales en marketing plan in hoofdlijnen.
  • Jouw doelen als ondernemer hoe jij deze nieuwe koers zal gaan inzetten en vasthouden.
  • Eventuele belemmeringen waarom je nog niet realiseert wat je wenst, overwinnen of met een plan invullen.

Terug naar overzicht