DiSC bedrijfstrainingen

DiSC biedt op een eenvoudige wijze veel inzicht in jouw voorkeursgedrag en communicatiestijl en dat van jouw omgeving. DiSC profiel geeft jou als ondernemer, manager, sales of teams inzichten in je krachten en valkuilen in jouw beroep. DiSC trainingen helpen met effectief communiceren en samenwerken zowel intern als met klanten.


DiSC trainingen voor sales, managers en teams

DiSC instrument kan mensen in sales, managers en medewerkers helpen om hun eigen gedrag beter te begrijpen, te leren hoe en wanneer gedrag aan te passen, hun communicatie en samenwerkingen effectiever te laten verlopen, klanten beter te leren kennen en te weten wat zij belangrijk vinden, verschillen te waarderen, individuele en teamprestaties te verbeteren en conflicten te verminderen. Vanuit nieuw bewust zelf inzicht kun je nieuwe uitkomsten en resultaten zelf creeeren. 

Alleen een training kan goed, inspirerend, informatief zijn en een goede sfeer creeren met een nieuwe energie voor de mensen in uw bedrijf. In deze blog schrijf ik over het rendement van trainingen in combinatie met coaching. 

DiSC trainingen bestaan uit: 

  • Vooraf DiSC profiel maken
  • DiSC presentatie op maat
  • Maatwerk programma om hun bedrijfsdoelen te bereiken
  • Zelfkennis vergroten en inzicht in persoonlijke voorkeur communicatiestijl en de onderliggende drijfveren
  • DiSC rollenspellen om de kracht van effectief gedrag en communicatie te voelen
  • Eigen krachten bewuster in kaart brengen
  • Bedrijfsdoelen in training meenemen

Een goede ondernemer investeert, vooral en vaak in machines en grondstoffen. Een betere ondernemer investeert vooral in mensen! In dit licht gezien, kan ik de dienstverlening van Michelle van harte aanbevelen. Mijn bedrijf en ook ikzelf hebben enorme stappen gemaakt door haar training en coaching. Vertrouwen, respect, teamwork, nakomen van beloftes: Enkele van de kernwaarden welke door toedoen van Michelle weer hoog in het vaandel staan. Medewerkers zijn gemotiveerder dan ooit en halen het beste uit zichzelf. Een geweldige prestatie!

Gregor Wijkamp
Van Stijn Rijnwoude BV