DiSC ééndaagse workshops

DiSC ééndaagse workshops helpen jou als ondernemer, jou in sales of jou persoonlijk met je ontwikkeldoelen te bereiken. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.


Onderstaand staan drie eendaagse DISC workshops voor “leiders”, “sales” of “persoonlijke ontwikkeling” algemeen. In één dag zal je jezelf beter leren kennen en ook je omgeving zowel prive als zakelijk. Na deze dag zal jij absoluut een aantal dingen bewust anders aanpakken om nieuwe resultaten te bereiken.

Lees hier meer hoe 85% van je (financiële) succes is te danken aan je persoonlijkheid en het vermogen om te communiceren, te onderhandelen en leiding te geven.

In deze eendaagse workshop zit: 

  • Persoonlijk DISC profiel (gemiddeld 24 pagina's)
  • DISC presentatie
  • Rollenspellen en oefeningen op maat
  • Persoonlijk plan voor jou
  • Lunch
  • Gratis parkeren
  • Vele nieuwe inzichten!

DiSC Sales ééndaagse workshop

Sales trainingen bestaan vaak uit "verkooptechnieken" of "Verkoopstrategieën en je sales aanpak daarop aanpassen". Deze ééndaagse DiSC sales training gaat over jezelf bewuster kennen en je klant beter horen en daarop jouw communicatie aanpassen. Met deze sales aanpak heb je dus geen harde (agressieve) verkoop methode echter creëer je juist een betere band met je klant wat vertrouwen geeft aan weerszijden. Daardoor zal "verkopen" niet meer als "verkopen" voelen maar inspelen op de wensen van de klant.

  • 1 dag
Data & locatie

DiSC Leiderschap ééndaagse workshop

“Leiderschap is een proces waarbij een individu een groep van individuen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken". Je ontdekt de leiderschapsstijl die het beste bij jou past en leert deze effectief inzetten voor het sturen van mensen en processen, het effectief doorvoeren van veranderingen en het verhogen van (groeps)motivatie van jouw medewerkers. Je leert leiderschap vanuit DiSC model en dus met effectieve communicatie en gedrag om jouw organisatie naar het volgende niveau te brengen.

  • 1 dag
Data & locatie

DiSC Persoonlijke ontwikkeling ééndaagse workshop

DiSC persoonlijke ontwikkeling workshop helpt jou met alles rondom de ontwikkeling van jouw zelfbewustzijn, jouw identiteit, jouw talent en potentieel. Persoonlijke ontwikkeling helpt jou met het vergroten van de kwaliteit van jouw leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving.

Na deze eendaagse DiSC Persoonlijke ontwikkel workshop zal je met nieuwe energie en inzichten jouw plannen uitvoeren.

  • 1 dag
Data & locatie