2022, 8 jaar training en coaching gebundeld in 3 nieuwe programma's
Home Blog 2022, 8 jaar training en coaching gebundeld in 3 nieuwe programma's

2022, 8 jaar training en coaching gebundeld in 3 nieuwe programma's

28 december 2022

Zo in de laatste week van 2022, ben ik bezig met de afronding van alles wat ik dit jaar heb opgestart. Dit jaar was ik deels als trainer en coach “sabbatical” zoals ik dat zelf noemde. Echter “echt” sabbatical was ik niet! Vier dagen per week mocht ik nog steeds mijn Sales Directie functie in Amsterdam met veel plezier uitoefenen en 1 dag per week heb ik besteed aan “acht jaar training en coaching ervaring te bundelen in 3 waanzinnig gave training en coaching programma’s”.

Achter de schermen heb ik dus 8 jaar training en coaching gebundeld. Daar waar ik vroeger een maatwerk programma maakte voor bedrijven met inzichtelijke modellen over gedrag, communicatie, ons denken, onze motivatie in kaart brengen, het overwinnen van onze belemmeringen, en vele groepsoefeningen, zag ik met 8 jaar ervaring op de teller en meer dan 1000 mensen getraind te hebben patronen bij managers, teams (groepen) en sales. 

Op basis van die 8 jaar ervaring heb ik alles, en vooral de succesvolle elementen, in een waanzinnig gave trainingstool gebundeld waardoor ik met 1 druk op de knop een team – ontwikkeltraject, leiderschapstraject en sales programma kan starten. Uiteraard blijft er veel ruimte voor het situationeel per opdracht in te regelen van een trainingsprogramma zodat de wensen van mijn opdrachtgevers overal in terug komen.

Deze tool en ook mijn nieuwe DISC huisstijl kon ik uiteraard niet alleen maken. De tool is bedacht en gebouwd door Farid Heinsis van de Presentatiemaker en de huisstijl is gecreëerd door Mike van Beek. Ik ben deze heren ook heel dankbaar voor het vele sparren en samen bouwen aan iets moois waar vele organisaties en mensen mee kunnen groeien en ontwikkelen. 

Parallel aan het bundelen van acht jaar internationale training en coaching ervaring, mocht ook mijn website in tekst aangepast worden evenals mijn marketingstrategie. Thomas Klip heeft mijn hele website geredigeerd op tekst en dankzij hem weten vele nieuwe leads mij te vinden. 

Thomas heeft mij compleet ontzorgd met alles wat met marketing te maken heeft en naast dat of bovenal, geeft hij mij de schop onder mijn kont op het gebied van “zichtbaar” worden. 2022 stond in het teken van website tekst, SEO en bloggen. 2023 vertel ik meer over in mijn volgende blog of…. Vlog.

Door het maken van drie nieuwe programma’s: team- ontwikkeltraject, leiderschapsprogramma en salesprogramma, kwam mijn schrijf inspiratie dit jaar terug. 

Voor diegene die mij volgen, dan heb je gezien dat ik bijna wekelijks een blog maak en plaats over de onderwerpen:
    •    Coaching 
    •    Training
    •    DISC
    •    Denkstijlen en drijfveren
    •    Logische niveaus en team modellen
    •    Oefeningen uit mijn trainingen om jou te inspireren

De nieuwe trainingstool

Mijn nieuwe trainingstool is bijna af en ieder bedrijf die mij vanaf 2023 boekt, zal deze tool, het programma wat helemaal is ingesteld op bewezen succesvolle elementen voor zowel teams, leiderschap en sales trajecten, zien en indien gewenst in een werkmap ontvangen. 

Want ja, met de afronding van het bouwen en inrichten van mijn nieuwe trainingstool en het redigeren van mijn website pak ik gelijk door nieuwe projecten om organisatie en mensen nog meer te helpen van “ploeteren naar plezier”. 

Voor nu kijk ik dankbaar terug op dit jaar waarin ik veel oude ideeën en dromen tot werkelijkheid heb laten komen. Het was soms ploeteren, het vereiste een plan, structuur, discipline en focus want met 1 dag in de week voor je eigen bedrijf te hebben, zet je niet zomaar drie nieuwe trainingsprogramma’s neer. Het waren dus ook vele weekenden met een strak schema werken, ook toen het 35 graden was maar ik heb genoten. Ik gok dat met het uitvoeren van mijn oude plannen en dromen, ikzelf dit jaar het meest ben gegroeid. 

Op naar 2023 met als thema: Zichtbaar, geven en delen! 


Terug naar overzicht